Amenajari Interioare / Arhitectura / Concept / D.I.Y. / Decoratiuni / Design / Inspiratie / Interioare / Tur de Casa / Vintage

\ magie in copac \\

O casa magica cocotata sus, in copac!

Aceasta viluta simpatica, plina de magia povestilor copilariei, o gasiti in San Francisco Bay, Burlingame, California. este proprietatea familiei Studebaker, cei care au si construit-o, singuri. Ridicata sus, peste un colt de padure urbana linistit, casa este sustinuta de un stejar California Coast Live si inconjurata de mii de copaci de toate speciile. Decorata cu usi franturesti, sticla invechita si multe alte minunatii de poveste, acest culcus romantic este destinatia unei vacante minunata. De ce va spun asa?! Pentru ca, defapt, aceasta mini casa in copac este o casa care functioneaza in regim hotelier. Se inchirieaza, iar familia careia ii apartine se ocupa si de restul acomodarilor necesare. Cine la lumina lumanarilor, asternuturi parfumate si o gramada de perne pufoase, mic dejun la pat si cate si mai cate! Cu toate astea va astepta acest neobisnuit loc de cazare. Simplu, rustic american si extrem de confortabil, cu asta se lauda cei doi soti Studebaker.

Terasa micuta te cheama cu o surprinzator de frumoasa panorama a orasului e San Francisco. 

Get in touch with your “inner child”, to stay at this heavenly retreat, prices start at $175 per night or $1,175 per week, from here.”

2 gânduri despre „\ magie in copac \\

  1. Pingback: Creating Magical Spaces for Kids at Home

Lasă un comentariu