Despre

Salutare, dragi vizitatori! Numele meu este Irina Popescu, a.k.a.  Decorabilitate.

Bine aţi venit pe Decorabilitate, un blog de stil care documentează toate lucrurile frumoase şi creative. Pregatiţi-vă pentru o aventură deosebită pe care internetul şi creativitatea designerilor ne-o oferă zilnic! Mottoul blogului este să ofer un SPLAH de NOU în  Design & Decor, cu ABILITATE!

Prin intermediul blogului vreau să arăt tuturor celor interesaţi lucrurile care mă pasionează şi ocazional să dau câteva sfaturi, acolo unde simt că este nevoie şi că o pot face. Imi doresc ca Decorabilitate să fie locul unde să se regăsească cele mai noi tendinţe din lumea designului, amenajărilor şi arhitecturii.

Cred profund că o amenajare corectă (frumoasă) poate avea o influenţă benefică asupra vieţii noastre spunea designerul Albert Hadley. Sunt întru totul de acord cu această idee! Cred că o locuinţă bine proiectată trebuie să fie caldă, primitoare şi să reflecte întotdeauna stilul de viaţă şi individualitatea proprietarului.

De când am descoperit Internetul mi-a plăcut să îl răscolesc în căutarea inspiraţiei . Şi cel mai mult îmi place că pot să împartăşesc tot ceea ce găsesc cu voi! Nici nu vă închipuiţi cât de bucuroasă sunt că pot face asta! Vreau să aflu părerile voastre despre tot ce înseamnă Decorabilitate…  aşa că vă invit să îmi scrieţi în continuare.

Stilul personal de design este un pic modern, oarecum clasic a la secolul 19, influenţat de fabuloasa perioadă Victoriană. Sunt cel mai mare fan de spaţiilor albe, clare şi a culorii  introduse prin obiecte de mobilier, accesorii, finisaje şi ţesături.
Vreau să folosesc acest blog ca o enciclopedie pentru  a împărtăşi descoperirile si gândurile mele, cu speranţa că pasiunea mea pentru design se va dovedi molipsitoare.

Decorabilitate este un blog cu articole menite să inspire şi să motiveze cititorii să trăiască o viaţă cât mai autentică şi creativă! Viziunea mea este ca Decorabilitate să devină, iî timp, un punct de referiţă,  o resursă de creativitate şi imaginaţie, la care cititorii să apeleze cu încredere în momente de relaxare sau necesitate.


Mulţumesc că m-aţi vizitat!

Reclame

10 gânduri despre „Despre

 1. Am remarcat combinatiile de culori si starea de spirit pe care o induc, aranjamentele delicate dar cochete, LUMINA.
  Superb este suficient???

 2. Abia am descoperit blogul decorabilitate și m-am îndrăgostit :).
  Faci o treabă superbă – rezonez mult cu stilul tău și mă bucur că exiști în blogosferă!
  Felicitări, Irina!

   • :)) păi eu când mi-am creat blogul, încă nu îl descoperisem pe al tău, ci mă plimbam cu orele pe site-urile din străinătățiuri.. probabil mă lăsam de meserie :))) (pentru mine, designul interior este o pasiune care îmi reamintește mereu de bucuria de a trăi – chiar dacă nu am studii de specialitate, mă inspir :))
    poate că nu am știut ce să caut și, prin urmare, nu am găsit… dar, cu siguranță, te voi urmări cu drag!
    Să fie anul blogurilor de design marca .ro 🙂

    • Si eu am inceput la fel. Ore si ore petrecute pe bloguri straine… si inca fac asta, cu toate ca pe al meu abia ce mai am timp sa il intretin. Pasiunea pentru decor e un lucru frumos, te formeaza intr-o persoana armonioasa, cu atentie pentru detalii… e o placere, ce sa mai?! Deci, pe scurt, ma bucur ca si tie iti place si iti doresc multa inspiratie in continuare!!! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s