Amenajari Interioare / Arhitectura / Diverse / Inspiratie / Interioare / Tur de Casa

summer nostalgia.

E cineva printre noi care nu se impaca bine cu ideea de iarna, cu ideea de frig?! Pentru voi m-am gandit special ca ar fi frumos sa prezint o vila superba, fotografiata in plina vara, undeva la malul marii, scaldata in soarele puternic.

Unde se afla aceasta minunata locuinta? In Buzios, Brazilia, cu vedere la plaja Manguinhos, normal. 🙂

The view is beautiful and we had an affectionate relationship with the place, more secluded and quiet. We found something with great potential and great space, and we love it.„, ne povestesc proprietarii.

Dupa cum veti vedea mai jos, imaginile vorbesc de la sine. 🙂 Avem de a face cu un spatiu deschis, un ansamblu de constructii, grupate in jurul unei gradini cu deschidere catre malul marii. Acest gen de amenajare in plan este tipica zonelor calduroase, deoarece aici nu este nevoie de incalzirea de care noi, cei din clima temperat continentala avem atat de mare nevoie.

Mereu am fost invidioasa pe cei care locuiesc in soare si caldura permanente si inca sunt. Sunt convinsa ca lor le-ar placea ceea ce nu au: o iarna ca cea pe care o experimentam noi acum. 🙂

01 summer nostalgia 02 summer nostalgia 03 summer nostalgia summer nostalgia 3 summer nostalgia 5 summer nostalgia 7 summer nostalgia 10 summer nostalgia

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s