Amenajari Interioare / Arta / Decoratiuni / Inspiratie / Interioare / Tur de Casa / Vintage

Retro-chic langa Madrid.

La cativa pasi de Madrid, langa parcul Retiro, se gaseste aceasta locuinta deosebita, plina de detalii de decor uimitor de frumoase, pe care am gasit-o in  Mi Casa. Locuinta pare a fi mai de graba un vast muzeu de obiecte vintage cu iz luxos si decoratiuni sclipitoare, creat chiar de catre proprietar.

Pasiune acestuia pentru calatorii s-a potrivit cu atractia targurilor vintage pe care le intalnea in vizitele sale. Cu gusturile sale clasice si tendintele de colectionar, fieacre piesa de mobilier, aduce o nota de interesant in casa sa. Mixtura de stiluri creaza o atmosfera retro-chic, unde eclectismul decorativ devine un model in fiecare dintre incaparile casei. Pasiunea pentru antichitati, pentru povestile fiecarui obiect din locuinta sa isi face simtita prezenta inca de la intrare. O vizita in casa acestui colectionar se poate transforma intr-o poveste de spus prietenilor, chiar fara sa iti dai seama. 

Si totusi, acest proprietar pasionat s-a hotarat sa inchirieze acest spatiu, probabil ocupandu-se in momentul de fata de alte astfel de proiecte. stiu asta pentru ca am descoperit vila si pe un site de inchirieri de spatii, si anume aici: www.ivoryescapes.com.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s