Amenajari Interioare / Decoratiuni / Inspiratie / Interioare / Mobilier / Tur de Casa

apartament studio.

Un spatiu total atipic Bucurestiului si nu cred ca intind coarda cand generalizez la toata Romania. Un vis de-al meu mai vechi, apartamentul studio este un loc relativ simplu de decorat. Fara prea multe colturi si treceri, ascest tip de apartament ofera posibilitati infinite de decor bazic.

Ce este, cum este, va intrebati?! Studioul, sa zicem tipic New Yorkului anilor ’90, in viziunea mea, este un spatiu continuu, alungit si luminat pe o directie. El este rezultatul reconversiei unor spatii care functionau ca fabrici, deci mari prin definitie, luminate natural, orientate catre strada si nu in ultimul rand, foarte inalte. In imaginile acestui articol puteti intelege perfect ce inseamna structura unui astfel de loc.

Proprietarul a ales sa mentina la vedere tavanul vechi si a pastrat si forma ferestrelor. Per total, senzatia de industrial este cucerita de tonurile placute de crem-ocru ale obiectelor de mobilier. Albul curat al finisajelor creaza impresia unei lumini difuze, vag filtrata de perdelele ferestrelor. Continuitatea spatiului se simte in planul vertical, unde veti vedea ca  peretii „despartitori” nu ajung pana la tavan, lasand doar impresia de intimitate pentru dormitor. 

via

Reclame

2 gânduri despre „apartament studio.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s