Amenajari Interioare / Concept / D.I.Y. / Design / Diverse / Inspiratie / Interioare

Terapie prin Culoare.

Nu ar fi minunat sa iti luminezi casa in culorile curcubeului? Iata ca cineva s-a gandit la acest aspect al decorului … decorul de atmosfera, cu lumina. In fotografii veti vedea, pus la treaba, un sistem de iluminat rezidential, montat in partea de sus a apartamentului, ascuns dupa mobilier. Ideea este ca acesta se poate pune oriunde in casa si poate fi „manipulat” oricum, de la orientarea luminii la efecte speciale, oferite de becurile led ale sistemului.

Studioul de design SL Project, originar din Rusia (ceva nou pentru noi) se axeaza pe innovatie. Ei s-au ocupat de faceliftul unui mic apartament din Moscova. Ati auzit vreodata de terapia prin culoare, Cromoterapie? Dar de aceasta terapie aplicata chiar in casele voastre, cum va suna?! Eu zic ca e ceva interesant. 🙂

Ideea designerilor a fost sa aduca un element distractiv si placut intr-un apartament de dimensiuni reduse, diminuand astfel problema spatiului. O doza de nou – adaosul de culoare –  au presupus ei, ca poate readuce viata in aceasta casa, care, cateodata, dupa spusele proprietarilor, devenea plictisitioare.  Si se pare ca au reusit!

Culorile au capacitatea de a ne influenta starea spirituala. Deci, o anumita ambianta, speciala pentru fiecare persoana in parte, se poate crea cu resurse minime. Acest ingenios sistem de iluminare asemenea unui curcubeu este dedicat celor care vor sa „adauge un pic de culoare” in vietile lor.

Si nu e asa ca, de multe ori, fiecare dintre noi am avut nevoie de asa ceva?!

Despre Cromoterapie  1 si 2. Cercetati in continuare, daca va intereseaza subiectul. 🙂

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s