Amenajari Interioare / Decoratiuni / Diverse / Inspiratie / Interioare / Mobilier / Tur de Casa

Nordhemsgatan 43

Bine ati venit la numarul 43, strada Nordhemsgatan. Unde suntem?! In Göteborg, bineinteles. 🙂 Acest apartament este de vanzare. Aici se pare ca este comun sa vinzi un apartament cu dotarile necesare + decorul existent. Ma intreb de ce. Ah, gata, stiu! Fiindca oricum, marea majoritate a suedezilor cumpara obiectele de mobilier si decor de la Ikea si/ sau alte branduri interne … si mai mult de atat, isi permit sa isi cumpere calitate, indiferent de pozitia sociala a rezidentului. Deci, cu alte cuvinte, chiar daca inaintea unui om „bogat” a locuit un student, mobila este totusi acceptata. Suna interesant, nu?!

In rest, ce sa va mai povestesc, ce nu vedeti si singuri?! Spatii mari, deschise –  living, locul de luat masa si bucatarie – toate in acelasi spatiu. Podelele dintr-un parchet natur foarte frumos finisat, poate chiar dusumea, nu stiu sigur. Peretii albi, ca de obicei.

Decorul in nunate deja consacrate in tarile nordice: alb si negru, plus cateva tonuri suave de gri. Peretii sunt decorati cu postere grafice care mentin aceiasi gama cromatica.Obiectele de uz comun, ca alimentele din bucatarie, sunt asezate la vedere. Cel mai probabil avem de a face cu niste personaje pragmatice, functionaliste. Si apoi, apare problema prafului, care la ei, as crede ca din cauza temperaturilor scazute si a umiditatii aerului, nu exista cu adevat.
Si iata si contextul acestui simplu apartament. O cladire frumoasa intr-o zona curata.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s