Amenajari Interioare / Decoratiuni / Inspiratie / Interioare / Mobilier / Tur de Casa

garsoniera cu supanta

Apartamentul din imagini se afla intr-un bloc nou, modern. Practic, aici nu este vorba despre un apartament si mai degraba de o garsoniera. Structura spatiului este una deschisa impartita pe doua nivele cu supanta (Platforma construita intr-o incinta, pe un nivel intermediar intre doua caturi, desfasurata pe o parte din suprafata incintei.). Adica, nivelul secund este amenajat numai pe jumatate din suprafata primului nivel si este deshis. Astfel, spatiul zonei de living si bucatariei, care sunt unite au un volum mai mare de aer. Pe fatada orientata catre exterior intregul spatiu este vitrat cu ferestre imense. In fata apartamentului exista o terasa imensa, plina de plante si ferita de vazul lumii.

Decorul garsonierei este extrem de simplu. Mobila este in ton cu finisajele peretilor, colorate neutru, dar mentinand o tonalitate calda care sa compenseze vremea ne foarte placuta de afara. Am uitat sa mentionez, acest spatiu este pe undeva prin Danemarca. 🙂

Cateva accente interesante, de inspiratie orientala fac acest spatiu intim si personal. Probabil ca proprietarii garsonierei au o pasiune pentru lumea orientala. Covorul colorat si lampadarul auriu chiar fac nota discordanta cu restul decoratiunilor.

 

Ca imagine, acests spatiu ma duce cu gandul la ordine, la o viata linistita. Astfel mi-i imaginez si pe cei care locuiesc aici. Totusi, simplitatea dormitorului mi se pare putin exagerata, prea minimalista. Dar ceva imi spune ca marea majoritate a timpului liber este petrecut afara, pe terasa generoasa.

 

Anunțuri

2 gânduri despre „garsoniera cu supanta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s