Amenajari Interioare / Arhitectura / Arta / Concept / Decoratiuni / Design / Diverse / Inspiratie / Interioare / Mobilier / Tur de Casa / Vintage

\ o viata plina de coloare \\

Cu o imagine de tipul celei de mai sus lasi cu gura cascata pe oricine! Nu credeti?! Sa fie asta casa mea, as fi vesela toata ziua! 🙂

Acesta este proprietarul ei, Mr. Shellhammer si, alaturi de partenerul sau de viata, Georgi Balinov, a creat aceasta minunatie de casa de weekend, cum o numesc ei. In America, se pare ca, oamenii bogati isi petrec fiecare weekend inafara orasului, departe de viata cotidiana si aglomeratie. Cei doi isi petrec zilele saptamanii in Chelsea.

Proprietatea a fost cumparata in luna februare a acestui an, cu suma de $285,000, dupa ce au descoperit-o via internet. Aceasta se afla in Orange County, N.Y., in apropierea unui club de vanatoare (of, cat urasc chestia asta) si era exact ce „doctorul le-a prescris celor doi”: o structura din anii 1960 timpurii cu spiritul anilor ’60 cat se poate de viu si mult loc pentru musafiri. 🙂

O sofa Eames de culoarea galben banana, care costa $4,559, tabureti Artek de Alvar Aalto ($310 fiecare) si printuri Milton Glaser ($200), toate acestea adauga extraordinar de multa culoare livingului.

“Ninety-nine-point-nine percent of the house is his vision and his talent — it is very Bradford,” spunea Mr. Balinov. “As our relationship has evolved, I have fallen in love with his taste and his style.” Cuplul (de gay, daca nu v-ati prins pana acum) este foarte fericit in aceasta locuinta, care le creaza o stare de confort deosebita si o atmosfera potrivita stilului lor de viata. Colorat! 🙂

O priveliste asupra bucatariei si minunatiilor pe care le contine.

“I love color,”spune Mr. Shellhammer. “I think it’s very important to live with color. If you don’t like color, I feel bad for you.”

Camera de jocuri/ de distractie este decorata cu o serie de postere typography clasice, retro si la fel ca restul elementelor, extrem de colorate. Imi place dimensiunea lor exagerata (nu cred ca acestea sunt dimensiunile cu care ele sunt date catre vanzare, deobicei). 

Proprietarul este fondatorul si designerul sef al Fab.com (un site pe care l-am descoperit si eu recent) motiv pentru care el a reusit sa imbine placutul cu utilul, aducandu-si munca acasa: o gramada de decoratiuni, elemente de decor si obiecte de design, care mai de care!

Si bine ca a facut acest lucru, fiindca rezultatele sunt cu adevarat splendide! 🙂

De cand Mr. Shellhammer a pus pe picioare Fab.com, in Iunie anul trecut, siteul a devenit un real succes: a ajuns la 5.5 milioane de membrii si are angajati peste 480 de persoane, vanzand in mare, peste 3,4 produse pe minut.

“I have a shopping problem, always have,” recunoaste Mr. Shellhammer, care este posibil (eu zic ca sigur) sa fie cel mai mare cumparator si fan al propriului magazin virtual.

Mr. Shellhammer a tinut neaparat sa pastreze intacte atat cabinetele de lemn din bucatarie cat si elementele decorative din baie.

In jurul piscinei Mr. Shellhammer a aranjat o selectie multicolora de scaune de brand: scaune Quinze & Milan Jellyfish ($530 fiecare) si mese Serralunga ($277 fiecare).

In contrast cu interioarele uimitor de colorate, ale casei sale, exteriorul este vopsit in culoarea Benjamin Moore Black Horizon. “I’m obsessed with it  (…) it’s the perfect gray, blue, black.” spune Bradford Shellhammer.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s