Amenajari Interioare / Arta / Concept / D.I.Y. / Decoratiuni / Design / Inspiratie / Interioare / Tur de Casa

[ scara interioara din piese LEGO ]]

20,000 de piese LEGO dau forma scarilor intr-un apartament din Manhattan.

Primul element care iti atrage atentia la acest apartament de Chelsea, Manhattan  este de balustrada scarilor, construita integral din cărămizi Lego, adăugând inca o reusita la creatiile uimitoare marca Lego pe care le-am vazut pana acum, ca Gigantus Abondatus sau Sala de conferinte Lego, proiecte de care nici nu stiam.

Denumita Marks/Caride Residence, acesta locuinta contemporana a Manhattan-ului foloseşte, din plin, spiritele creative, atât ale echipei de la I-Beam Architecture&Design cat şi a cuplului care locuieste aici – Melissa Marks şi Vicente Caride: „Arhitecţii şi proprietari au lucrat împreună pentru a dezvolta un plan de care va rămâne deschisă în timp ce, pentru a crea, printre o varietate de activităţi domestice şi profesionale. O serie de ziduri de alunecare fiecare cântărind peste 500 kg servi ca alternativ pereţi de studio şi de expoziţie, care dezvăluie sau ascunde diferite domenii (Studio, birou şi living), în funcţie de momentul din zi şi care se utilizează spaţiul”.

Un finisaj de lemn de nuc „merge” prin apartament, devenind parte a fiecărui spaţiu – sisteme de rafturi, scari, glafurile usilor, ale ferestrelor, blaturi de mese şi birouri. Astfel, detaliile de nuc ofera spatiului alb o abundenta eleganta de puncte de focus, în funcţie de caracteristicile fiecărui spaţiu. Marmura a fost introdusa in bucatarie pentru a adăuga o notă de clasă, în timp ce zidurile au fost împodobite cu desenele Melissei. Cele 20,000 de caramizi Lego folosite in modelarea scarii au fost introduse în proiectul arhitectului de către unul dinte cei doi artişti autorizati LEGO, din New York  – Sean Kenney. Şi, cum echipa de creatie spune, „Designul final este compus printr-o evolutie a adăugirilor făcute de oamenii care locuiesc aici, cei care muncesc şi se joacă în acest minunat spaţiu.”

Cand eram mica eram un mare fan al pieselor lego. Voi?

Anunțuri

Un gând despre „[ scara interioara din piese LEGO ]]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s