Amenajari Interioare / Arhitectura / Concept / Decoratiuni / Interioare / Tur de Casa

[ nu totul este ceea ce pare ]]

Stiti expresia „business in the front and total party in the back.”? Ei bine, cu toate ca ea provine de la o tunsoare, se pare ca se poate aplica si la altceva, cum ar fi o casa! 🙂 Si ca sa ma mentin pe linia expresiilor: nimic nu este ceea ce pare – la prima vedere – as adauga! Ce vedem in prima fotografie?! O casa veche, simetrica, finisata cu o superba caramida rosiatica reconditionata perfect si cu cateva detalii de dantelarie in lemn. Per total o casuta veche, care, daca stau sa ma gandesc bine chiar seamana cu locuintele de la tara de la noi (cele instarite, vreau sa zic). Oricum, ati inteles ce vreau sa zic: o casa veche. Ei bine, nu! Continuati sa va uitati peste fotografii si veti vedea surpriza.

Completarea facuta de cei de la Nixon Tulloch Fortey Architecture, australieni la origine, este ceva cu totul diferit de stilul clasic al primei parti ca casei. Este o constructie moderna, chiar indrazneata si tehnologizata la maxim. Deci, aveam de a face cu 2 locuinte intr-una. Si ce mi se pare extrem de interesant este cum si dimensiunea spatiului difera. In fata pare o locuinta mica, o poti aproxima la 2 camere … iar din spate, imaginea se schimba radical, intreaca constructie transformandu-se intr-o adevarata vila.

 Ei, va place ideea asta? Credeti ca s-ar potrivi in Bucuresti, in cazul caselor de patrimoniu, ale caror valori arhitecturale merita pastrate?

via

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s