Amenajari Interioare / Arhitectura / Interioare / Tur de Casa

[ proiecte noi in Prospect Heights ]]

Un arhitect din Brooklyn ne arata ce: putina murdarie, o doza serioasa de naivitate si un deceniu de munca fac puse impreuna! 🙂

Arhitectul Jeff Sherman, de la Delson or Sherman Architects, are mai mult curaj şi tupeu decat oricare decorator (renovator) de locuinte. În anul 2000, constrans de un „buget foarte limitat”, el a cumpărat o casă distrusă in Prospect Heights, Brooklyn, care fusese utilizata in scopuri ilegale. In următorii zece ani, lucrand ca propriul sau antreprenor si constructor, Jeff a transformat cea mai înfricoşătoare clădire din zona intr-o proiectate respectabila, totul pentru aproximativ 100 de dolari pe metru patrat. „Sunt precaut fata de mitul construcţiilor ieftine, despre care presa vorbeste.”, spune Sherman. „Construcţia este ridicol de scumpa. Dar da, am ajuns sa ridic o intreaga casa pentru aproape nimic. „

Asta demonstreaza, inca odata, ca, daca vrei cu adevarat ceva, vei reusi, in ciuda tuturor obstacolelor.

Arhitectura nu trebuie sa fie cel mai scump lucru la care ai apelat vreodata.

 

In imaginea de mai sus vedem un finisaj de tavan neasteptat in conditiile date. Tipic unei cabane rustico-moderne de munte, tavanul acoperit cu fasii de lemn natur incalzeste atmosfera livingului. Semineul recuperet de la vechea cladire mentine nota de atnichizat a spatiului, iar covorul vintage intregeste imaginea incaperii.

Hahaha, uitati-va cum tine bananele atarnate de perete! Amuzant, nu?! Intreaga bucatarie este mobilata in inox, ceea ce da impresia de industrializare si mentine spatiul curat, fiind foarte usor de intretinut si deasemenea, foarte igienic.

Interioarele sunt finisate divers, atat de divers incat pare un amalgam de texturi si culori fara noima, insa, fiecare element este realizat cu cap si dupa o logica prestabilita.

Elementele de decor ale peretelui fac parte din imaginea veche a locuintei, dar, ca si lemnul antichizat al podelelor, au fost atat de frumoase, fine si elegante, incat nu a fost chip ca ele sa dispara din peisaj.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s