Concept / Design / Mobilier / Tur de Casa

[ marini fac scaune ajutand detinutii ]]

100 Marni Chairs

Pe cei de la Marni poate ii cunoasteti dupa campania/ colectia realizate impreuna cu H&M in primavara asta. Marni au debutat recent si cu o colecţie de 100 de scaune şi mese, la unul dintre cele mai mari târguri de mobilă din Milano, Salone del Mobile.
Lucrate manual în San Gil, Columbia, de catre foştii deţinuţi, scaunele sunt realizate din cadre metalice recuperate, cu fire multi-colore, din PVC, ţesute în jurul sezutului şi cotierelor. 
Marni par se se fii angajat in iniţiative caritabile oferind locuri de muncă pentru foştii deţinuţi si toate încasările fiind donate la Institutul ICAM, care permite copiilor, cu mame încarcerate, să-şi petreacă primii ani de viaţă într-un mediu familial sigur.
Interesanta initiativa, personal, nici nu ma gandisem la problemele reintegrarii detinutilor in societate sau la cele ale copiilor cu parinti in inchisoare. recent am intalnit un baietel de vreo 10 ani care ne-a cerut, mie si perietenului meu, bani de mancare. L-am tratat indiferent, ca pe orice cersetor, insa, fiindcaera foarte insistent si parea simpatic, am ajuns sa descopar ca locuia practic singur, cu un frate de cam aceiasi varsta, fiind ingrijiti de o bunica. Asta pentru ca ambii parinti se aflau in inchisoare. Ma intrebam, ce planuri are statul cu acesti copii, cum face ca raul provocat de parinti sa nu ii ajunga si pe cei mici din urma, prin lipsa de indrumare si afectiune?! Pe scurt, nici un plan, in nici un fel.

Scaunele se vand exclusiv in Boutique pe Via della Spiga 50, Milan.

via

via

Reclame

Un gând despre „[ marini fac scaune ajutand detinutii ]]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s