Amenajari Interioare / Arhitectura / Concept / Inspiratie

[ La Fontaine:: apartament in natura ]]

Studioul ESRAWE a facut o treaba buna cu amenajarea apartamentului La Fontaine. Daca nu ma credeti pe mine, fiindca doar va spun, atunci, va invit sa vedeti fotografiile acestui interior splendid! Peretele de verdeata, catre care o latura a apartamentului este orientata, face toti banii :). Si mare atentie la amenajarea baii, fiindca este foarte interesanta. Cu toate ca nu sunt cel mai mare fan al marmurei, trebuie sa recunosc ca, in contextul dat, arata uimitor. Intreg spatiul se simte „deschis” si plin de viata, imi place! 🙂

„Cererile clientului nostru au fost precise, el a cerut un spaţiu personal şi introspectiv, lucru care a permis o constanta tendinta experimentala în interiorul apartamentului, atat în zonele comune cat şi cele private” povesteste echipa de arhitecti.

Proiectul este amplasat într-o zonă cu utilitate mixta, saturata vizual şi dpdv zgomot, în plus, activităţile profesionale ale clientului, care generează o cantitate mare de stres zi de zi, necesitau integrarea unor caracteristici speciale, în acest apartament.

Propunerea de decoraţiuni interioare şi mobilier consta în generarea de puncte de continuitate şi de recreere. Unul dintre principalele concepte de la care acest proiect a plecat, este acela de a „incepe” o relatie cu natura, păstrând în acelaşi timp viaţa privată, legand spatiul inchis cu terase şi grădini interioare. Astfel s-au creat locuri de lectură, recreere şi zone de lucru, precum şi spaţii ospitaliere, pentru intalniri cu prietenii şi familia, toate acestea într-un apartament 200 m2.

Paleta de culori şi texturi ale materialelor este sobra, neutra, astfel permitand  exprimarea deplină a artei, decorului şi vegetaţiei.

Concept: Esrawe Hector.
Liderul de proiect: Rodrigo Lopez.
Echipa: Marcela Muñoz, Ian Castillo şi Cynthia Cárdenas.
Design Peisagistic: Entorno Arquitectura.
Locatie: Mexico City.
Intervenţie: design de mobilier şi interiorism.
Foto: Paul Rivera.
Anul: 2010.

via

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s