Concept / Design / Tur de Casa

[ ce mai face ikea? ]]

Face 2 lucruri noi si foarte interesante! Ah, ar trebui sa fiu platita pentru cata reclama gratuita le fac :))

1. IKEA a lansat o noua gama numita UPPLEVA care integrează un smart TV şi un sistem de sunet inteligent impreuna cu mobilier care rezolva problema de cablurilor incurcate. Unitatea, realizata in colaborare cu China TCL multimedia, contine un HDTV, Blu-ray/DVD jucător, sistem de sune 2.1 surround, wireless si conectivitate WiFi. 
Mobilierul este proiectat pentru a solutiona dezordinea de cabluri care se creaza mereu si ofera un spaţiu amplu de stocare. Pretul este de aproximativ US $ 950 şi vine prezinta o garanţie de 5 ani. Din luna iunie va fi disponibila în Stockholm, Milano, Paris, Gdansk şi Berlin. Din toamna anului 2012, acesta va fi stocat în toate magazinele din Suedia, Italia, Franţa, Polonia, Danemarca, Spania, Norvegia şi Portugalia, înainte de a isi gasi drum si catre celelalte tari in care gasim magazinele Ikea, cum e Romania …
Astept cu nerabdare sa vad cum va fi perceput acest sistem.
Si ar arata cam asa. Nu e nimic deosebit, acelasi stil Ikea. Functional, design simplu, o estetica minimalista.

 

via

2. Milano Design Week anunta ca IKEA a porinit intr-o campanie de tagguire interesanta, lipind afise stencil peste tot! Aceste senciluri sunt realizare in stilul artististilor Banksy şi Obey, alaturi de un  taglineul (sloganul) ‘People bring Design to Life’ –  „Oamenii aduc designul in viaţă”.

Arta stradala, in alb-negru, propusa de Ikea ca auto-promovatoare, contine, printre altele, stenciluri cu o balerina care se intinde pe un scaun si un gnome (pitic) aşezat deasupra unei gramezi de reviste.

Fiind o fana a acestui stil de arta, arta strazii si mai ales a stencilor (pentru ca am si eu unul sau doua la activ, prin cartier) nu pot decat sa ma bucur cand vad o companie de statutul acesteia care alege o astfel de maniere de promovare! Sunt curioasa ce parere au atat Banksy cat si Obey, fiindca, la prima vedere, imaginile prezentate sunt de o asemanare uimitoare cu ale celor doi artisti.

Toat metroul milanez este acum acoperit de stencilurile IKEA! Au reusit sa creeze un spectacol vizual deosebil, pe care mi-l doresc si prin Bucurestiul nostru.

Urmariti videoclipul asa zisei campanii de gherila, mai jos:

via

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s