Amenajari Interioare / Design / Fotografie / Inspiratie / Interioare / Mobilier / Tur de Casa

[ fotografie de interior : Stellan Herner ]]

Decorabilitate  se straduieste intotdeauna sa va furnizeze cele mai bune fotografii de arhitectura si de design interior, ca voi sa va puteti bucura de detalii de design exceptionale, de mobilier si arta. Acesta este motivul pentru care am ales astazi sa va prezeint o serie de lucrari minunate. Sper sa va placa. 🙂

Prin munca sa, forograful Stellan Herner a propulsat sitlul de viata si decorul interior suedeze catre un nivel foarte inalt. El a reusit sa faca acest lucru prin atentia deosebita pe care o acorda detaliilor, nu neaparat cele clasice, care iti sar in fata la prima vedere ci mai de graba celor care contin mesajul, sufletul locului respectiv. Deci, atentia la detalii, cunostintele si experianta vorbesc de la sine.

Maniera in care Stellan Herner descrie vizual un spatiu sau o piesa de mobilier te face sa te simti „acolo”. Prin obiectivul aparatului de fotografiat ne putem bucura de o multitudine de surse de inspiratie, motiv pentru care m-am gandit sa vi-l prezint pe acest talentat artist.

COPYRIGHT SKARP AGENT 2012Elle Magazine SWE / Editoral

COPYRIGHT SKARP AGENT 2012IKEA / ForsmanBodenfors

Preferinta lui pentru lumina naturala si locaţii uimitoare au scos la iveala latura extrem de umanizata a decorurilor practicate de nordici, in totala contradictie cu ceea ce se cunostea ca stereotip pana atunci.

COPYRIGHT SKARP AGENT 2012Elle Magazine SWE 

Capacitatea lui de „a face treaba” rapid, fara  a diminua calitatea produsului finit si cu un minim de echipament, deci, in consecinta si de deranj l-au facut unul dintre preferatii lumii fotografiei.

COPYRIGHT SKARP AGENT 2012/ Milk / Editoral

COPYRIGHT SKARP AGENT 2012/ Elle Magazine SWE 

Uneori ne prezinta un stil de viata si decor colorat, alteori un sentiment de pace, dar mereu surprinzand momentul exact al zilei cand interiorul arata cel mai bine.

Mi-ar placea sa stiu de impresie v-a facut munca lui Stellan Herner. 🙂

Reclame

Un gând despre „[ fotografie de interior : Stellan Herner ]]

  1. un artist caruia par sa ii placa culorile, si care nu se teme sa iasa din tipare ( tapeteaza doar jumatate din perete, foloseste rosu sangeriu …) si probabil are ceva ptr fiecare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s