Amenajari Interioare

[ penthouse in malmo ]]

La adresa LARGE NYGATAN 53, MALMO gasiti acest penthouse de aproximativ 120 mp, dintre care 90 mp locuinta in sine, care se vine cu pretul de 800 000 euro. Rezonabil nu? O sursa buna de inspiratie reala sunt siteurile agentiilor imobiliare, cum este cel care a scos la vanzare aceasta minunatie de apartament, la ultimul etaj al unei cladirii 1900, chiar in centrul orasului Malmo, cu vedere catre piateta Gustav Adolf. 

Cu o deschidere pe 2 laturi, apartamentul beneficiaza de o iluminare naturala pe tot parcursul zilei … care, dupa parerea mea este oricum, cam slaba, avand in vedere tipul de vreme din tarile scandinave.

Amenajarea interioaea este putin cam inghesuit, in opinia mea, volumetria creata de stalpi si grinzi fiind dificila. Mi se pare foarte interesanta optiunea pentru materialul de finisaj exterior: metalul, care, in timp s-a degradat considerabil, formand o pelicula de rugina foarte frumos colorata. Imaginea exterioara pare mai de graba una industriala, invechita si deloc luxoasa.

Si ce sa mai zic despre jacuzziul de pe terasa!? Daca nu luam in considerare vremea. Dar suedezii sunt obisnuiti cu temperaturile scazute si cerul acoperit de nori, asa ca, pentru ei acest apartament este un deliciu.

Cum il percepeti voi, asta este intrebarea mea!? 🙂

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s