Amenajari Interioare / Arhitectura / Concept

[ o schimbare adevarata ]]

From the villa to the architect’s apartment in the city // Are you looking for a change, so does the family that lives here, who turned theirthe villa out with the help of an apartment architect, in central Copenhagen.

Ideea acestei transformari a fost foarte simpla: schimbarea spatiului locuit intr-unul care sa corespunda necesitatilor familiei. Motivul: plecarea copiilor! 🙂 Deci asta fac parintii dupa ce plecati de acasa! 🙂

In orice caz, imaginea noului apartament este una cu totul speciala. Imi da impresia de ceva prea frumos ca sa fie adevarat! Privelisetea din living este absolut uimitoare si ma incanta practica nordicilor de a nu pune perdele, mai ales la o astfel de dimensiune de fereastra. Nu stiu daca eu personal as suporta lipsa lor, depinde de stilul de viata si educatie.

Ca deobicei, albul inunda spatiu; ma gandesc ca placerea nordicilor pentru a isi finisa interioarele in alb vine de la clima lor; dupa cum se vede si in aceste fotografii, cantitatea de lumina directa de la soare este foarte mica, deci albul o preia si o imprastie.

Mobilierul este, la randul sau, deosebit, foarte confortabil si contemporan. Podeaua cu placi extrem de late de parchet, de un gri invechit e ceva ce rar gasesti prin magazinele de profil de pe la noi. S-ar putea spune ca se intretine greu.

// boligmagasinet // Sister Agency si Pia Olsen // fotografii de Brigitta Wolfgang Dreyer //

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s