Amenajari Interioare / D.I.Y. / Inspiratie / Interioare / Mobilier / Tur de Casa

[ osb :: lemn decorativ?! ]]

De cate ori nu v-ati gandit ca e momentul unei schimbari in decorul locuintei voastre dar nu ati avut banii suficienti?! Noi cunoastem aceasta problema, asa ca ne-am gandit sa va prezentam o solutie pe care o consideram interesanta si ieftina. Ce ati zice de mobilier facut din placi de lemn OSB? Imaginile de mai jos va vor demonstra ca, desi cunoscut ca un material ieftin si nereprezentativ pentru mobilierul modern, Osbul poate fi folosit in casele noastre intr-o maniera inventiva cu rezultate uimitoare!

In locuinta prezentata in imagini, placile de Osb sunt folosite, pe rand, la bucatarie, biblioteca, dormitor si chiar si baie (bineinteles, tratate cu substante, in mod corespunzator). Putem concluziona ca Osbul este folosit ca laitmotiv in intreg spatiul locuintei, regasindu-se in fieca[ osb :: lemn decorativ?! ]]re incapere, atat sub forma de finisaj interior (perete) cat si sub forma de obiect de mobilier (insula de lucru in bucatarie, biblioteca cu rafturi in living).

Noua ni se pare o idee interesanta, care merita cel putin testata! Va asteptam cu posibile idei sau proiecte legate de placile de OSB. Nu uitati ca se gaseste la aproape orice magazin de bricolaj din tara si debitarea placilor, la dimensiunea necesara se face, de cele mai multe ori, chiar in magazin, deci munca va va vi simplificata!

O alta sugestie Decorabilitate, legata de acest apartament interesant este folosirea placilor de gresie si faianta albe, simple, cu rosturie, fie albe fie gri – acest lucru creaza senzatia de curatenie (si, da, este adevarat ca albul este mai greu de intretinut, dar noi credem ca merita) care este la mare moda in tarile nordice si nu numai! Fiti indrazneti si renuntati la culorile si modelele haotice care se gasesc pe piata, aparute dupa anii ’90 … revenit la moda clasica! 🙂

sursa proiect Edwards Morris / sursa fotografii Peter Bennetts

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s