Amenajari Interioare / Decoratiuni / Inspiratie

[ canapeaua albastra ]]

Cum deja v-am extra obisnuit, astazi va prezint inca un apartament tipic suedez. Cu o suprafata de aprozimativ 180 mp impartiti pe doua nivele si un pret de vanzare de 400 000 euro (cam mult pentru preturile din tara), acest simpatic apartament ne-a atras instant atentia cu canapeaua albastra din living si colectia de perne colorate care stau pe ea. Spatiul este simplu finisat si decorat: pereti albi si podele de parchet si gresie, mobilier, la fel de simplu … usor de gasit prin magazinele din Stockholm. Ne-am gandit sa il prezentam astazi deoarece in Suedia vremea este mereu uratica, ca cea de acum, si deci, astfel, se potriveste oarecum cu starea pe care o avem … dar, decorul simpatic, luminozitatea incaperilor si calmul acestui apartament o fac diferita!
Noua ne-au placut enorm cele doua obiecte de lumina, cele doua lustre: globul pamantesc si abajurul clasic cu lunima aurie. Ne mai place si va sfatuim sa faceti si voi acest lucru, faptul ca suedezii nu se tem de cabluri electrice care sa sustina si alte surse de lumina! Deci, dragi decorabilisti, folositi mai multe surse de lumina chiar daca apartamentele au fost proiectate cu o singura pozitie! 🙂
Va mai sugeram sa fiti indrazneti: sa creati arta personala cu o fotografie sau un desen care va inspira! Creati un decor de perete total: un canvas imens, plin de culoare, ca cel din imaginea de mai sus!
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s