Amenajari Interioare / Concept / Grafica / Inspiratie / Interioare / Mobilier / Tur de Casa

[ interior grafic în Oslo ]]

Nordicii au talent la grafică, dar şi la decorarea interioarelor pe bază de grafică!

In imaginile ce urmeaza va invit sa vedeti ce insemna cu adevarat grafica pura, combinatia tipica de alb si negru transpusa in decorul incaperilor unui apartament clasic. Podele negre si pereti albi, detalii de stucatura si ancadramente ale ferestrelor, toate intr-un ambient spatios creat de ferestrele generoase si inaltimi care trec de 3 metri.

Texturarea peretilor este o practica comuna, poate deja banala in tarile nordice. Nu doar simpli posesori de apartamente, proprietarii norvegieni joaca rol dublu in amenajarea propriilor locuinte. Ei sunt, in acelasi timp, decoratori si beneficiari! Cam acelasi lucru, tehnic vorbind, il fac si romanii, numai ca fara rezultate la fel de uimitoare, din pacate!

Priviti cata indrazneala din partea designerului/ proprietarului: un intreg perete acoperit cu tapet cu baza neagra, cand deja podeaua este colorata astfel … multi dintre proprietarii romanii se tem de o astfel de amenajare …

 Podelele sunt preferate cand vine vorba de texturare! dar sa nu uitam si de pereti, desi ceva mai cuminti si acestia primesc o nota de „altceva” in aceasta bucatarie spatioasa.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s