Decoratiuni / Inspiratie / Interioare / Mobilier / Tur de Casa

[ decor + tonuri de albastru ]]

iata ce poate crea un stilist … sau, un decorator. aceste cateva imagini arata cum se poate crea o atmosfera personalizata oriunde in locuinta ta, cu stil si bun gust … dar se pare ca in romania nimeni nu este cu adevarat interesat de felul in care arata locuintele lor. si nu ma refer la cei fara bani … e clar de ce acestia nu isi permit sa apeleze la un specialist! … dar sunt atatia care au impresia ca stiu ei exact ce si cum trebuie. din pacate, pentru voi toti cei care credeti asta, trebuie sa va spun:  NU AVETI DREPTATE !

sunt oameni care au invatat la facultate decorul, arhitectura sau grafica, asa cum voi ati invatat marketing sau management. deci, voua cum v-ar placea sa se ocupe de managementul firmei voastre cineva cu studii in agricultura sau medicina, doar pentru ca sustine ca stie despre ce este vorba!?

nu vreau sa par neaparat vehementa, nu e vina cuiva anume, ce se intampla in tara asta, ci doar o lipsa acuta de educatie si capacitate de perceptie realistica asupra aspectelor vietii si muncii :). ramane sa schimbam acest lucru !!! noi cei care cu adevarat stim despre ce este vorba! 😀

Reclame

2 gânduri despre „[ decor + tonuri de albastru ]]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s