Arhitectura / Inspiratie / Interioare / Tur de Casa / Vintage

[ early georgian style + country house ]]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Early Georgian country house, coastal beach hut and converted stables. House has good natural light, vast sashed windows with shutters, flagstone, brick and wooden floors, two large reception rooms, kitchen with rayburn, pantry, bedrooms and large bathroom, large walled garden, summer house, outbuildings. Beach hut is10 minutes drive away.  Located in Lincolnshire.

 

asa o casa ma pune pe ganduri. ce mai caut eu aici?! cand ‘country side-ul’ englezesc este locul visurilor mele ? o constructie veche, in stil georgian timpuriu, un decor clasic, poate saracacios, poate vechi, dar demn de ‘midsommer murders’ 🙂 (serial la care ma uit numai pentru imaginile cu cottage-uri :). oricum ar parea la prima vedere, stiu sigur ca aici ma voi simti ca acasa, linistita, fericita … imaginandu-mi vremurile vechi … cand fetele purtau rochii lungi, peretii erau tapetati cu flori si bunele maniere erau singurul fel de a fi in societate 🙂 … ehhh, asa sunt eu, o visatoare …

 

aceasta casa este genul de cladire pe care ai chef sa o admiri. ai chef sa stai numai in gradina, cat e ziua de lunga si sa te bucuri de faptul ca iti apartine! 😀 eu, cel putin, asa as face!!!

si piesa de rezistenta 🙂 … asa se faceau baile pe vremuri? unde s-a pierdut conceptul  ca baia sa fie o incapere la fel de importanta si respectiv incapatoare ca restul camerelor ???

Această prezentare necesită JavaScript.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s