D.I.Y.

[ proiect cuier | foarte simplu ]]

cuierul acesta este defapt o reinterpretare mixta a unui cuier normal care implica vopsirea unei zone a peretelui ce sa va marca intentia de cuier/ va diferentia o zona de alta si apoi, cele 3 – 5 gauri in perete care reprezinta pozitiile agatatoarelor. in imaginea de mai sus, carligele de haine sunt niste elemente de metal, forme de fete si baieti (au la hornbach si bricostore ) dar puteti folosi orice fel de carlig va place.

aveti nevoie de:

  • vopsea lavabila/ depinde de dimensiunea zonei pe care vreti sa o acoperiti/ dar in general e vorba de o cantitate mica (ceea ce rar se gaseste, dar puteti folosi din vopseaua alba clasica la care sa adaugati manual pigmenti colorati si sigur gasiti pe cineva care a zugravit recent).
  • banda adeziva lata cu care sa delimitati zona pe care vreti s ao vopsiti. un truc din arhitectura este sa rupeti bucati de banda adeziva si sa le dati pe haine inainte de a le pune pe perete, astfel se vor lipii si scame de ele si cand le veti scoate nu mai riscati (la fel de mult) sa se desprinda si cu tancuiala.
  • un trafalet mai mic.
  • carligele/ agatatoarele/ incercati sa folositi un numar impar de carlige pt. ca arata mai bine (mai exista pe blog un post cu diferite modele de cuiere, poate va servesc ca inspiratie idei-pentru-un-cuier ).
  • o bormasina.

stabiliti locul cuierului/ delimitati zona de vopsire/ folositi trucul cu banda adeziva/ nu uitati s apuneti ziare sau folie pe jos/ vopsiti in cate straturi este nevoie pentru consistenta culorii alese/ lasati sa se usuce bine, cam 24 ore/ marcati punctele pentru gauri/ dati gaurile/ asigurati-va ca sunt orizontale/ puneti carligele si gata! 😀

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s