D.I.Y. / Interioare / Mobilier

[ happy |in the| bedroom ]]

happy bedroom 012

mult timp am crezut ca anumite culori nu se potrivesc deloc, asa auzisem eu pe undeva … de exemplu, stiam ca rozul, rosul si portocaliul nu au ce cauta impreuna … si totusi, vazand imaginile astea ma intreb cine a putut sa decida ca aceasta combinatie nu este corecta, cand eu o gasesc de-a dreptul delicioasa! … voi ce ziceti?

happy bedroom 019

happy bedroom 004

si aici la fel, violetul asternutului alaturi de portocaliul peretelui …

happy bedroom 005

happy bedroom 007

tapetul asta e incredibil … nici nu stiu daca sa zic ca e prea incarcat sau nu?! modelul este atat de grafic si colorat si se potriveste asa de bine cu verdele dulapului si scaunul violet … iar o pardoseala alba, din lemn vopsit, cu plinta aceea inalta, impreuna creaza o incapere atat moderma cat si clasica, pentru o femeie de genul totul despre sex

happy bedroom 014

alaturarea tuturor acestor obiecte, din materiale atat de diferite, precum lemnul de pe jos, rachita scaunului, lemnul alb al mesei si al oglindei tapetul floral si rozul ca detaliu al camerei … arata copilaresc … si cel mai tare imi plac detaliile de tipul papusei, mingei de fotbal si pernutei din blanita!


happy bedroom 018

culmea! asta este exact verdele din camera mea, chiar arata superb! ce tare sunt eu ca l-am ales … iar lemnul se detaliaza atat de bine …

 

happy bedroom 008

ori patul este prea inalt ori tavanul prea jos … nu prea mai conteaza atunci cand acest dormitor este atat promitor, galben, verde si alb … ce primavaratec arata!

happy bedroom 006

happy bedroom 009

happy bedroom 017

si cine zicea ca tablourile kitch nu arata bine intr-o aglomerare asemenea celei de mai sus?!

happy bedroom 013

alb, alb si iar alb!

happy bedroom 002

happy bedroom 016

happy bedroom 010

cat de interesanta este aceasta tablie de pat?! … este realizata prin vopsirea peretelui si aplicarea unor motive decorative. ceva asemanator este desenat si deasupra noptierei, poate este prea mult … zic eu …

happy bedroom 011

culorile peretelui sunt atat de retro si se potrivesc perfect cu mobilierul si accesoriile din masa plastica precum lampa si scaunul … potrivita pentru dormitorul unui tanar … sau nu neaparat!

happy bedroom 001

happy bedroom 015

si ca sa nu dezamagesc … iata cine este defapt fericit in dormitor, pe un pat moale, intr-o atmosfeta de relaxxx total … o pisica, bineinteles!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s