Fără categorie

[ totul este luminat ]]

Laura Adel Johnson , artist Perth ,  deseneaza fete si expresii umane,  nu cu ajutorul creionului, ci cu  stralucirea zdrentuita a luminitelor.

fiind artist multimedia, ea este mereu interesata sa incorporeze obiecte comune, de folosinta zilnica in arta sa. ii place sa foloseasca materiale neconventionale care sa descrie sau sa comenteze despre mediul socialo-politic in care se regaseste, spune ea. a inceput sa foloseasca ideea luminitelor prin anul 2007, cand, in timpul sezonului de iarna s-a simtit coplesita de abundenta decoratiunilor de Craciun si astfel s-a hotarat sa experimenteze cu acestea.

este foarte interesant felul in care ea imbina stilul ilustrativ cu imaginea practica a tehnologiei luminii. ilustratiile pe care le compune au o expresivitate iesita din comun, reprezentand stari de genul : Please, Thank you sau Have a nice day.

artista povesteste ca cel mai greu de facut  este alegerea ideii pe care o va pune in practica. din experienta, ea a observat ca prin concentrarea asupra portretelor sau expresiilor umane, se creaza cea mai dramatica arta. pentru ilustratiile luminate mentionate mai sus, artista s-a folosite de fotografii din reviste. ea mai explica faptul ca ii place legatura formata intre natura artificiala a luminitelor, ca obiect, si artificialitatea modelelor de inspiratie.

c-lightgirl

OMG

d-please,thankyou,girls

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s