Inspiratie

[ culoare si detaliu ]]

culoare si detaliu 3

Chiar daca aceste imagini prezinta poate lucruri prea scumpe si de negasit prin magazinele noastre, ele totusi ne pot servi ca o buna inspiratie atunci cand incercam sa ne decoram apartamentele.

Imi place sa ma uit la culorile folosite aici, culori puternice, vibrante, la detalii, la modul de compunere al obiectelor de mobilier. Imaginea unei incaperi, a intregii case trebuie sa ne reflecte personalitatea, numai asa ne putem simti bine in casele noastre, deci de ce sa continuam traditia asta banala a locuintelor romanilor?! Si ce daca nu gasim mobilier nou care sa arate ca acesta? Putem oricand sa il vopsim, sa il retapitam cu materiale noi. Mobila veche a bunicilor, transformata, poate face minuni …

culoare si detaliu 019

culoare si detaliu 018

De ce ne temem de culorile inchise pe peretii camerelor noastre? Daca folosim perdele de culori mai deschise si transparente diferite lumina poate patrunde linistita…oricum dimensiunile ferestrelor noastre au fost mereu meschine…putem lumina o incapere cu ajutorul reflexiilor, dar fara sa folosim vechile oglinzi inclinate. Reflexie produce si sticla care acopera un poster sau un tablou.

Obiectele decorative nu trebuie sa fie mereu din magazinele dedicate! Si oricum, care sunt acestea?! Nu are rost sa ne chinuim sa gasim ceva care se potriveste si sa nu cheltuim foarte mult, ne putem gasi decorul prin lucrurile vechi din podul casei parintesti sau chiar ne putem folosi de lucruri care nu sunt create tocmai pentru decor.

culoare si detaliu 017

culoare si detaliu 016

culoare si detaliu 015

culoare si detaliu 014

culoare si detaliu 013

culoare si detaliu 012

culoare si detaliu 011

culoare si detaliu 010

culoare si detaliu 009

culoare si detaliu 008

culoare si detaliu 006

culoare si detaliu 004

culoare si detaliu 003

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s